Leirintä

Tervetuloa majoittumaan leirintäalueelle!

Sitä sanotaan, että aidon festarikokemuksen saa vasta kun on viettänyt festarit majoittuen teltassa tai matkailuajoneuvossa. Ottamatta väitteeseen sen enempää kantaa, jos jäit ilman hotellimajoitusta tai etsit jotain muuta niin meillä leirintämajoitus on vallan hyvä vaihtoehto! Pyrimme suunnittelemaan leirinnän asiakasta ajatellen, jotta majoittuminen on sujuvaa ja turvallista jokaiselle joka paikalle saapuu.

Hinnasto 2021

Vuoden 2021 loput leirintäliput tulevat myyntiin syksyllä 2020.

  • Telttapaikka 40,00 € / 3 päivää 
  • Caravan-paikka ilman sähköä 80,00 € / 3 päivää 
  • Caravan-paikka sähköllä 110,00 € / 3 päivää – Loppuunmyyty!
  • Majoitusranneke 30 € / 3 päivää / henkilö


Jokaisen teltta- ja caravan-alueella majoittuvan henkilön tulee ostaa oma henkilökohtainen majoitusranneke, joka on hinnaltaan 30€/3 päivää. Tällä rannekkeella on vapaa pääsy koko festivaalin ajan leirintään sekä Peurungan kylpylään.

Kaikki leirinnän majoittumisalueet ovat tarkoitettu vain John Smith Rock Festivaalin asiakkaille, toisin sanoen alueille pääsee majoittumaan vain John Smith Rock Festivaalin rannekkeella + henkilökohtaisella majoitusrannekkeella.

Leirintäalue on K-18.

Leirinnän alueet

Leirintäalue koostuu kolmesta alueesta, jotka on rakennettu tilapäisesti festivaalin majoittujia varten. Nämä alueet ovat teltta-alue, pellolla sijaitseva karavaanialue sekä sähköllinen karavaanialue. Kaikilta kolmelta alueelta on lyhyt, muutamien satojen metrien matka festarialueelle.

Caravan + sähkö

Saatavilla on pieni määrä sähköllisiä caravan paikkoja. Sähkölliset caravan paikat sijaitsevat Laukaan Betoni Arenan läheisyydessä, jonka suihkut ja vessat ovat majoittujien käytössä ympäri vuorokauden. Jokaisella sähköllisellä paikalla on max. 6 ampeeria käytössä. Caravan paikan hinta sisältää tontin yhdelle matkailuajoneuvolle ja yhdelle vetoautolle parkkipaikan. Matkailuajoneuvossa voi yöpyä useampia henkilöitä.

Loppuunmyyty!

Jos haluaisit mahdollisen peruutuspaikan tai ostit sähköttömän caravan paikan, mutta haluaisit sähköllisen, voit olla meihin yhteydessä osoitteeseen info(at)extventures.fi niin ilmoitamme jos paikkoja vapautuu. 

Jokainen majoittuja tarvitsee oman majoitusrannekkeen. Myös leirintäalueen vierailijat tarvitsevat majoitusrannekkeen, vaikkeivat siellä majoittuisikaan.

Caravan

Sähköttömät caravan paikat sijaitsevat festivaalialueen läheisyydessä sijaitsevalla peltoalueella. Alueelta löytyy bajamajoja ja lähimmän vesipisteen löydät viereiseltä teltta-alueelta. Caravan paikan hinta sisältää tontin yhdelle matkailuajoneuvolle ja yhdelle autolle parkkipaikan. Matkailuajoneuvossa voi yöpyä useampia henkilöitä.

Jokainen majoittuja tarvitsee oman majoitusrannekkeen. Myös leirintäalueen vierailijat tarvitsevat majoitusrannekkeen, vaikkeivat siellä majoittuisikaan.

Telttapaikat

Teltta-alue sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. Alueelta löytyy bajamajoja, vesipiste sekä nuotiopaikka. Alueella on myös kaikkia festivaalivieraita palveleva Camp David, joka tarjoaa anniskelua ja syötävää sekä muuta mukavaa. 

Teltan maksimi koko on 4 m² (Huom! Tätä isompia telttoja varten tulee ostaa useampi paikka koon mukaan). Telttapaikan hinta sisältää tontin yhdelle teltalle ja parkkipaikan yhdelle autolle. Teltassa voi yöpyä useampia henkilöitä. 

Jokainen majoittuja tarvitsee oman majoitusrannekkeen. Myös leirintäalueen vierailijat tarvitsevat majoitusrannekkeen, vaikkeivat siellä majoittuisikaan.

Telttapaikoista kerätään tonttipantti 20€ käteisellä leirintäalueen sisäänpääsyn yhteydessä. Pantin saa takaisin lähtiessä portilla, kun tontti on tarkistettu ja todettu olevan asiallisessa kunnossa.

Pysäköinti

Kaikkien leirinnän asiakkaiden parkkialue löytyy festivaalialueen lähistöllä sijaitsevalta pellolta (festivaalialueelle n.300 metriä), josta löytyy myös sähköttömät karavaanipaikat. Sähköllisen caravan paikan ostaneiden vetoautoille löytyy jonkin verran parkkipaikkoja Laukaan Betoni Arenan läheisyydestä. Lähetämme sähköpostitse tarkemmat saapumisohjeet ja ajoluvat kaikille leirinnässä majoittuvilla lähempänä festaria.