Ruokailu

Alueelta löytyy monenlaista isompaan ja pienempään nälkään:

Kariniemen Kanavaanari Food Truck

Kanavaanari Food Truck tuo Kariniemen kotitilojen 100 % kotimaiset kanaherkut Satama Festivaaliin! Katuruokarekkamme kurvaa hurmaamaan festarikansan raikkailla kanasalaateilla ja ruokaisilla kanapurilaisilla.

Isommalle ystäväporukalle löytyy myös suussa sulavat sormisyötävät ja erilaiset fried chicken-setit talon omien kastikkeiden kanssa.
(Laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia annoksia.)

Poppamies Burger Beast Food Truck

MMRRR! Muriseeko mahasi? Suurempana ja nälkäisempänä kuin koskaan Poppamies Burger Beast saapuu Himokselle täyttämään nälkäisiä vatsoja mehevien briossien väliin tehdyillä burgereilla. Kotimaiset Black Angus -rotukarjasta valmistetut lihaisat pihvit ja täyttävät käsintehdyt falafelpihvimme saavat seurakseen tamperelaisen Poppamiehen omintakeisimmat kastikkeet, mehevät tomaatit ja raikkaat salaatit. Koe mahtavat makuyhdistelmät ja taltuta nälkäsi purilaispedon burgerilla!
(Laktoosittomia annoksia ja pyynnöstä gluteenittomia burgereita.)

The (G)Rilli

Ny rillataan! The (G)Rilli tarjoaa festareiden legendaarisimmat klassikkoherkut! Mitäpä olisi kunnon bailuilta ilman maukkaita makkaraperunoita, kunnon lihaisaa kebabia, mahtavaa kanasettiä tai Kuusamon muikkuja? No sitähän mekin! Nälkäisinkin juhlija pysyy tyytyväisenä, kun saa eteensä vastapaistetut herkut talon omilla sooseilla. Ei kun suunta kohti Rilliä, tervetuloa naattimaan!
(Laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia annoksia.)