Lipun ostaminen

PÄÄSYLIPUT

Katso tiedote koskien vuoden 2020 ostettuja lippuja täältä: satamafestival.fi/info

Lipunmyynti vuodelle 2021 alkaa 1.7.2020 klo 9.00.

Satama Festival tapahtumakaupasta vastaa Liveto. Lipuilla ei ole palautusoikeutta. Ennakkoliput ovat myynnissä tapahtumakaupassa perjantaihin 18.6.2021 saakka tai niin kauan kuin niitä riittää (lippuja tapahtumaan on rajattu määrä).

Lippuasioissa voit olla suoraan yhteydessä Livetoon: 0600-30005 (1,78€/min) tai asiakaspalvelu@liveto.fi.

Liveton toimitusehdot löydät:
www.liveto.io/toimitusehdot
www.liveto.io/rekisteriseloste

Lippuja on saatavilla myös lippukaupassa: www.lippu.fi

Liput vaihdetaan rannekkeisiin sisäänpääsyportilla.

TAPAHTUMAKAUPPA

Lippuja pääset ostamaan sivun oikealla reunalla olevasta OSTA LIPPUJA -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankkitunnusten avulla, SMARTUM Saldolla tai Eazybreak sovelluksella. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin yhtenä PDF-tiedostona. PDF-tiedoston sisältämät liput voidaan jakaa tarvittaessa osiin (useita lippuja samassa ostoksessa).Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä.

Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.fi.

KULTTUURI JA LIIKUNTASETELIT MAKSUVÄLINEENÄ

Tapahtumakaupasta voi ostaa ennakkoliput käyttämällä Smartum kulttuuri ja liikunta Saldoa sekä Eazybreak kulttuurietua. Valitse tietojen syötön jälkeen haluamasi maksutapa. Muita maksutapoja ei voi samassa maksutapahtumassa käyttää, saldoa täytyy olla halutun lipun hinnan verran.

Lippuja voi ostaa myös Laukaan Satamakahvilasta käyttäen Smartum kulttuuri ja liikuntaseteleitä, kulttuuriseteleitä tai kulttuuri ja liikunta Saldoa (Huom! Pelkät liikuntasetelit/liikunta Saldo eivät kelpaa). Pääsylippuja ei voi ostaa etuseteleillä/korteilla sisäänpääsyportilla.

Lippu.fi kautta voi hankkia myös lippuja käyttäen erilaisia liikunta-ja kulttuuriseteleitä/kortteja. Myyntipisteet löytyvät Lippu.fi:n omilta sivuilta TÄÄLTÄ.

LIIKUNTA- JA NÄKÖRAJOITTEISET

Avustaja pääsee avustettavan kanssa festivaalialueelle ilman erillistä pääsylippua. Päästäkseen samalla lipulla, avustettavan ja avustajan tulee olla yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteellä sisäänpääsyportilla.