Lipun ostaminen

LIPPUJEN SIIRTO JA PALAUTUS

Vuodelle 2020/2021 ostettu sisäänpääsylippu käy sellaisenaan seuraavan vuoden festareilla, eikä toimenpiteitä tarvita niiden osalta. Lipun palauttaminen on mahdollista 30.6.2021 saakka, jonka jälkeen lippuja ei voi palauttaa.

Halutessasi voit palauttaa lipun ja saada rahat takaisin (Huom. lipunmyynnin toimituskuluja/palvelupalkkiota ei palauteta). Tässä tapauksessa ole yhteydessä suoraan lipunmyynnin asiakaspalveluun:

Lippu.fi: Käy täyttämässä lomake osoitteessa web.lippu.fi/palautus/

Satamafestival.fi verkkokauppa: Ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io ja kerro tilausnumerosi ja sähköposti, jolla lipputilaus on tehty. 

Laukaan satama: Lippu ostettu käteisellä tai kortilla, käy Satamakahvilassa täyttämässä palautuslomake, niin teemme palautuksen tilillesi. Jos lippu ostettu kulttuurieduilla, lipun palautus ei ole mahdollinen.

PÄÄSYLIPUT

Lipunmyynti aukeaa myöhemmin. 

Satamafestival.fi verkkokaupan lippuasioissa voit olla suoraan yhteydessä Livetoon: 0600-30005 (1,78€/min) tai asiakaspalvelu(at)liveto.fi.

Liveton toimitusehdot löydät:
www.liveto.io/toimitusehdot
www.liveto.io/rekisteriseloste

Lippuja on saatavilla myös lippukaupassa: www.lippu.fi

Liput vaihdetaan rannekkeisiin sisäänpääsyportilla.

TAPAHTUMAKAUPPA

Lippuja pääset ostamaan sivun oikealla reunalla olevasta OSTA LIPPUJA -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankkitunnusten avulla, SMARTUM Saldolla tai Eazybreak sovelluksella. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin yhtenä PDF-tiedostona. PDF-tiedoston sisältämät liput voidaan jakaa tarvittaessa osiin (useita lippuja samassa ostoksessa).Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä.

Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu(at)liveto.fi.

KULTTUURI JA LIIKUNTASETELIT MAKSUVÄLINEENÄ

Tapahtumakaupasta voi ostaa ennakkoliput käyttämällä Smartum kulttuuri ja liikunta Saldoa sekä Eazybreak kulttuurietua. Valitse tietojen syötön jälkeen haluamasi maksutapa. Muita maksutapoja ei voi samassa maksutapahtumassa käyttää, saldoa täytyy olla halutun lipun hinnan verran.

Lippuja voi ostaa myös Laukaan Satamakahvilasta käyttäen Edenred kortti ja mobiilimaksua, sekä Smartum kulttuuri ja liikuntaseteleitä, kulttuuriseteleitä tai kulttuuri ja liikunta Saldoa (Huom! Pelkät liikuntasetelit/liikunta Saldo eivät kelpaa). Pääsylippuja ei voi ostaa etuseteleillä/korteilla sisäänpääsyportilla.

Lippu.fi kautta voi hankkia myös lippuja käyttäen erilaisia liikunta-ja kulttuuriseteleitä/kortteja. Myyntipisteet löytyvät Lippu.fi:n omilta sivuilta TÄÄLTÄ.

LIIKUNTA- JA NÄKÖRAJOITTEISET

Avustaja pääsee avustettavan kanssa festivaalialueelle ilman erillistä pääsylippua. Päästäkseen samalla lipulla, avustettavan ja avustajan tulee olla yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteellä sisäänpääsyportilla.

Tuo mukanasi

Sallitut asiat

Kielletyt asiat