Info

Asiat jotka sinun pitää tietää festivaaleista

FESTIVAALIALUE

Festivaalialue sijaitsee Laukaan satamassa, osoitteessa satamatie, 41340 Laukaa. Google karttaan pääset tästä.

Aluekarttaan voitte tutustua tarkemmin painamalla alla olevaa karttaa.

PÄÄSYLIPUT

Satama Festival tapahtumakaupasta vastaa Liveto. Lipuilla ei ole palautusoikeutta. Ennakkoliput ovat myynnissä tapahtumakaupassa perjantaihin 9.8. klo 16.00 saakka.

Lippuasioissa voit olla suoraan yhteydessä Livetoon:
0600-30005 (1,78€/min) tai asiakaspalvelu@liveto.fi. Liveton toimitusehdot löydät:

https://liveto.io/toimitusehdot/
https://liveto.io/rekisteriseloste/

Lippuja saatavilla myös: www.lippu.fi Huom! Lippupisteen ennakkoliput ovat myynnissä 4.8.2019 saakka tai siihen saakka kuin lippuja on saatavilla (tapahtumaan on myynnissä rajattu määrä lippuja).

Rannekkeen saat vaihdettua portilla tapahtumapäivinä perjantaina klo 17 alkaen ja lauantaina klo 14 alkaen. Rannekkeita ei voi vaihtaa ennakkoon.

Lippujen hinnat portilla:
1 päivä (perjantai tai lauantai) 59,50€
2 päivää (perjantai ja lauantai) 89,50€

Lauantain lippuja on saatavilla portilla!

TAPAHTUMAKAUPPA

Lippuja pääset ostamaan sivun OSTA LIPPUJA -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankkitunnusten avulla tai SMARTUM Saldolla. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin yhtenä PDF-tiedostona. PDF-tiedoston sisältämät liput voidaan jakaa tarvittaessa osiin (useita lippuja samassa ostoksessa).

Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä.

Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.fi.

KULTTUURI JA LIIKUNTASETELIT MAKSUVÄLINEENÄ

Uutta! Satama Festivalin tapahtumakaupasta voi ostaa nyt liput käyttämällä Smartum kulttuuri ja liikunta Saldoa. Valitse tietojen syötön jälkeen haluamasi maksutapa. Muita maksutapoja ei voi samassa maksutapahtumassa käyttää, saldoa täytyy olla halutun lipun hinnan verran.

Keväällä liput voi hankkia myös Laukaan Satamakahvilasta käyttäen Smartum kulttuuri ja liikuntaseteleitä, kulttuuriseteleitä tai kulttuuri ja liikunta Saldoa (Huom! Pelkät liikuntasetelit/liikunta Saldo eivät kelpaa). Ko. seteleillä ei myöskään voi ostaa lippuja portilta.

Lisäksi Lippu.fi kautta voi hankkia lippuja käyttäen erinäisiä liikunta-ja kulttuuriseteleitä. Myyntipisteet löytyvät Lippu.fi:n omilta sivuilta.

LIIKUNTA- JA NÄKÖRAJOITTEISET

Avustaja pääsee avustettavan kanssa festivaalialueelle ilman erillistä pääsylippua. Päästäkseen samalla lipulla, avustettavan ja avustajan tulee olla yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteellä.

Liikuntarajoitteisille on varattu myös erillinen oma katselualue.

NARIKKA

Festivaalialueelta löytyy vartioitu narikka, johon voit jättää tavarasi. Käyttö maksaa 3€ / kerta.

MAJOITUKSET

Laukaan alueella majoitusta tarjoavat mm. Kylpylähotelli Peurunka, Varjolan tila ja Hotelli Vuolake. Majoituksia koskevissa kysymyksissä pyydämme teitä kääntymään suoraan majoitusta tarjoavien yritysten puoleen.

Lisää majoitusvaihtoehtoja Laukaassa: Visit Laukaa

Lisää majoitusvaihtoehtoja Jyväskylän seudulla: Visit Jyväskylä

Festivaalialueen yhteydessä ei ole leirintäaluetta. Karavaanipaikkoja voi kysellä Kylpylähotelli Peurungasta.

SAIRAANOHOITO JA APTEEKKI

Alueella on SPR:n ensiapupiste. Lähin apteekki sijaitsee K-Supermarketin yhteydessä osoitteessa Vuokaari 2.

PYSÄKÖINTI

Laukaan kunnan yleisiä parkkipaikkoja löytyy keskustan alueelta rajoitetusti. Suosikaa festaribusseja, paikallisliikennettä sekä kimppakyytejä.

ANNISKELU

Koko festivaalialue on anniskelualuetta. Alueelle on kiellettyä tuoda omia juomia. Alueelta on saatavilla niin alkoholillisia kuin alkoholittomiakin tuotteita. Alue on K-18.

TUPAKOINTI

Tupakkatuotteita on mahdollista ostaa Satama kahvilasta. Tupakointi sallittu vain merkityillä tupakointialueilla.

PANKKIAUTOMAATTI

Pankkiautomaatti löytyy Laukaan keskustasta R-kioskin vierestä.

ALUEELTA POISTUMINEN

Festivaalialueelta saa poistua vapaasti. Takaisin tullessa on kuljettava aina turvatarkastuksen läpi.

KIELLETYT ASIAT

Sateenvarjot, retkituolit, järjestelmäkamerat, videokamerat, kuvauskopterit, selfietikut, megafonit, radiopuhelimet, lemmikkieläimet, teräaseet, aseet (myös replikat), monitoimityökalut, laserpointerit, ilotulitteet, huomioväriset liivit (jotka muistuttavat järjestyksen valvojan liiviä), pullot, tölkit, alkoholijuomat, alaikäiset. Festivaalialueelle voi tuoda enintään 0,5 l avaamattoman/tyhjän muovisen vesipullon. Snacksit sallittuja.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi tiedustella tapahtuman aikana infoteltasta sekä tapahtuman jälkeen Laukaan Satama kahvilasta.

TAKSIT

Lähtiessäsi festareille taksin voit tilata Keski-Suomen aluetaksin tilausnumerosta 0100 866 44. Lisätietoja www.keskisuomenaluetaksi.fi ja www.facebook.com/keskisuomenaluetaksi .

Pois lähtiessä taksikyydit vain taksitolpalta Laukaantien ja Keskustien kulmasta karttaan merkityltä paikalta. Taksinvälityskeskus ei ota vastaan taksitilauksia, vaan ohjaa asiakkaat taksitolpalle tapahtuman loputtua.

LEIRINTÄ

Satama festareilla ei ole erillistä leirintä aluetta. Mahdollisia karavaanipaikkoja kannattaa kysellä Peurungasta. Varaukset Hotelli Peurungan myyntipalvelusta numerosta 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi