Info

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

TIEDOTE

Hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat heinäkuun 2020 loppuun saakka. Kesän 2020 Laukaan Satama festivaalia ei järjestä. Festivaali järjestään seuraavan kerran vuonna 2021. Vuoden 2021 kattaus pyritään pitämään mahdollisuuksien mukaan samana. Julkaisemme uudet päivämäärät viimeistään kesäkuun 2020 alussa.

Vuodelle 2020 ostettu sisäänpääsylippu käy sellaisenaan seuraavan vuoden festareilla, eikä toimenpiteitä tarvita niiden osalta. Halutessasi voit palauttaa lipun ja saada rahat takaisin (Huom. lipunmyynnin toimituskuluja/palvelupalkkiota ei palauteta). Tässä tapauksessa ole yhteydessä suoraan lipunmyynnin asiakaspalveluun:

Satamafestival.fi verkkokauppa: Ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io ja kerro tilausnumerosi ja sähköposti, jolla lipputilaus on tehty.

Lippu.fi: Jos haluat rahanpalautuksen sijasta Lippu.fi:n lahjakortin, lähetä sähköpostilla yhteystietosi, lippujen lippunumerot tai tilausnumero osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soita numeroon 0600 900 900 (2€/alk. min +pvm). Jos haluat lippurahojen palautuksen, käy täyttämässä lomake osoitteessa web.lippu.fi/palautus.

Lipun palauttaminen on mahdollista 30.6.2020 saakka, jonka jälkeen lippuja ei voi palauttaa. Rahanpalautuksessa voi kestää useampi viikko, joten pyydämme kärsivällisyyttä asian suhteen!

Jos tahdot tukea meidän festariamme, parhaiten sen teet pitämällä ostetun lipun ja tulemalla festaroimaan kanssamme kesällä 2021. Lippunsa pitäneitä lupaamme muistaa 2021 tapahtumassa spesiaalisti.

 

FESTIVAALIALUE

Festarialue sijaitsee Laukaan satamassa, vehreässä satamapuistossa.
Osoite: Satamatie 3, 41340 Laukaa
Google karttaan pääset tästä.

 

FESTARIBUSSI

Festaribussit kulkevat molempina päivinä Jyväskylästä.

LIIKUNTA- JA NÄKÖRAJOITTEISET

Avustaja pääsee avustettavan kanssa festivaalialueelle ilman erillistä pääsylippua. Päästäkseen samalla lipulla, avustettavan ja avustajan tulee olla yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteellä sisäänpääsyportilla.

VIERASVENEPAIKAT

Laukaan sataman vierasvenepaikkojen varaukset: anssi.montonen@gmail.com
Normaalin paikkavuokran ja sähkön lisäksi maksettavaksi tulee 10€/yö/alus.

IKÄRAJA

Festivaali on K18.